Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Erdei Kisvasút Lentiből

Utazzon Lentiből az erdei kisvasúttal a zalai erdőkön át

Az erdei kisvasúthálózat Zala megyében a legnagyobb országos szinten.
A Lenti környéki erdők különlegességének számít!

Csomagajánlataink gyakran tartalmazzák programként az utazást a kisvasúton, mely emlékezetes élmény kicsiknek, nagyoknak egyaránt!

 

 

Magyarország leghosszabb erdei kisvasútja a Csömödéri Erdei Vasút, mely majd 109 kilométer hosszan kanyarog a zalai dombok között. Forgalmát legnagyobbrészt ma is a faszállítás adja, de gerincvonalán, a Lenti és Kistolmács közötti 32 kilométeres vágányszakaszon menetrendszerűen személyszállítás is folyik. Pompás erdőkön és hangulatos településeken át kanyarog itt a Zalaerdő Zrt. Erdei Vasútüzeme által működtetett kisvonat, amely kedvelt a kirándulók és túrázók között.

2004-ben Lentiben a Zalaerdő fűrészüzeme mellett, a Denis Hotel és Étteremtől 5 perc sétára, elkészült a hajdani Esterházy épületek stílusát idéző állomás is, melyben megtekinthető a "Göcsej kincsei, az erdő és a fa" erdészeti-, fűrészipar- és vasúttörténeti kiállítás.

Ha rászántuk magunkat az utazásra, a felsői zalai erdőkön át gyönyörködhetünk a zalai erdők gazdag vadállományában, kiruccanhatunk a csömödéri horgásztóhoz, a bázakerettyei termálfürdőhöz, valamint a "Kistolmácsi Szabadidő Központ" fürdő- és horgásztóhoz.

Erdei Kisvasút LentibőlErdei Kisvasút LentibőlErdei Kisvasút LentibőlErdei Kisvasút LentibőlErdei Kisvasút LentibőlErdei Kisvasút LentibőlErdei Kisvasút LentibőlErdei Kisvasút Lentiből

Share

Kártyák

Lentiben a szállást és minden szolgáltatásunkat fizetheti SZÉP kártyával Denis Hotel és Étterem Erzsébet utalvány elfogadóhely Lentiben Lentiben szállását, és minden szolgáltatásunkat fizethet bankkártyával

Ajándékutalvány

Üdülés Lentiben szállással, programokkal ajándékba!
Ajándékozzon feltöltődést, pihenést szeretteinek!

Online foglalás

Online foglalás és ajánlatkérés közvetlenül és gyorsan!
Denis Hotel és Étterem - Lenti
Online foglalás és ajánlatkérés közvetlenül és gyorsan!

Kapcsolat

Címünk: 8960 Lenti,
Táncsics M. út 18-20.
Tel.: +36 30/560-1878
Fax: +36 92/352-659
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.