Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

A Lenti Termálfürdő a Hoteltől 100 méterre található. Csomagajánlataink termálfürdő belépőt is tartalmaznak!

A Denis Hotel és Étteremtől 100 méterre található Lenti egyik kiemelkedő nevezetessége a Termálfürdő és Szent György Energiapark. A 40 000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz mozgásszervi, ízületi, gerinc és hátproblémák kezelésére lehet alkalmas.

 

 

A Lenti Termálfürdőben 5 szabadtéri és 5 fedett medence - köztük gyermek-, úszó-, tan-, élmény- és gyógymedencék -, valamint 8 hektár parkosított zöldterület, energiapark, valódi pálmafák, játszótér, sportpályák nyújtanak pihenést és felüdülést az idelátogatóknak.
A fürdő családi élménymedencéjében vadvízáram, nyakzuhany, masszázspadok és egy 74 méter hosszú ún. anakonda csúszda nyújt páratlan élményeket.

A fedett fürdőrészben a medencék mellett szauna világ, továbbá gyógyászati részleg és szépségfarm is működik.
A szauna világban két finn-, egy aroma- és egy physiotherm infraszauna, saját pihenőrész pihenőágyakkal valamint egy szabadtéri szauna kert kínál kellemes kikapcsolódást.
Az emeleten lévő Szépségfarmon kozmetika, férfi- és női fodrászat, pedikűr/manikűr és különféle frissítőmasszázsok, mint test-, láb-, keringést segítő-, relaxációs valamint arc- és szépítő masszázsok vehetők igénybe a hét minden napján.

A fürdő vize Európa szerte ismert 40 000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi problémák, gerinc (nyak, hát, derék), lumbágó, ízületi (váll, könyék, kéz, csípő, térd, boka) gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas.
A gyógyvíz hatását a Szent György Energiapark jótékony földsugárzásai egészítik ki. A vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni, gyógyulni.

Lenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György EnergiaparkLenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Share

Kártyák

Lentiben a szállást és minden szolgáltatásunkat fizetheti SZÉP kártyával Denis Hotel és Étterem Erzsébet utalvány elfogadóhely Lentiben Lentiben szállását, és minden szolgáltatásunkat fizethet bankkártyával

Ajándékutalvány

Üdülés Lentiben szállással, programokkal ajándékba!
Ajándékozzon feltöltődést, pihenést szeretteinek!

Online foglalás

Online foglalás és ajánlatkérés közvetlenül és gyorsan!
Denis Hotel és Étterem - Lenti
Online foglalás és ajánlatkérés közvetlenül és gyorsan!

Kapcsolat

Címünk: 8960 Lenti,
Táncsics M. út 18-20.
Tel.: +36 30/560-1878
Fax: +36 92/352-659
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.