Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

//Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

A Denis Hotel és Étteremtől 150 méterre található Lenti egyik kiemelkedő nevezetessége a Termálfürdő és Szent György Energiapark. A 40000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz mozgásszervi, ízületi, gerinc és hátproblémák kezelésére lehet alkalmas.

A Lenti Termálfürdőben 5 szabadtéri és 9 fedett medence – köztük gyermek-, úszó-, tan-, élmény- és gyógymedencék, gyermek- és óriáscsúszdák, félig fedett hidromasszázs- élménymedence -, valamint 7 hektár parkosított zöldterület, energiapark, játszótér, sportpályák nyújtanak pihenést és felüdülést az idelátogatóknak.

A fedett fürdőrészben a medencék mellett szauna világ, továbbá gyógyászati részleg és szépségfarm is működik.
A szauna világban két finn-, egy aroma- és egy physiotherm infraszauna, továbbá saját belső és szabadtéri pihenőrész pihenőágyakkal kínál kellemes kikapcsolódást.
Az emeleten lévő Szépségfarmon kozmetika, férfi- és női fodrászat, pedikűr/manikűr és különféle frissítőmasszázsok, mint test-, láb-, keringést segítő-, relaxációs valamint arc- és szépítő masszázsok vehetők igénybe a hét minden napján.

A fürdő vize Európa szerte ismert 40000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi problémák, gerinc (nyak, hát, derék), lumbágó, ízületi (váll, könyék, kéz, csípő, térd, boka) gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas.
A gyógyvíz hatását a Szent György Energiapark jótékony földsugárzásai egészítik ki. A vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni, gyógyulni.

2017-10-19T08:42:00+00:00