Rendezvények

/Rendezvények
Rendezvények 2017-10-18T18:59:39+00:00

A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt.

– Gundel Károly

Éttermünk kiválóan alkalmas álló- és ültetett fogadások megrendezésére. Szíves figyelmébe ajánljuk a Lenti Denis Étterem légkondicionált rendezvénytermét, mely ideális helyszín konferenciák, tréningek, partnertalálkozók, családi ünnepek és egyéb rendezvények lebonyolítására 40 főig.
Vendégeink különleges kívánságait is szem előtt tartva minden esetben rugalmasan alkalmazkodunk, szükség szerint dekorációról, virágról, süteményekről, zenéről is gondoskodunk.

Amennyiben Önnek még nincs konkrét elképzelése, forduljon hozzánk bizalommal: kívánsága szerint egyedi igények alapján összeállított tányérszervizes vagy svédasztalos menüsorokkal szolgálunk, melyet – a tőlünk megszokott magas színvonalon – akár külső helyszínen is felszolgálunk.
Amennyiben további kérdése, illetve foglalási szándéka lenne, kérjük lépjen kapcsolatba velünk valamely elérhetőségünkön.

Konferenciatermünk a hotel földszintjén található. Megközelíthető az éttermen keresztül, de külön bejárattal is rendelkezik a recepció felől. A 40 fős légkondicionált különterem lehetőséget nyújt konferenciák, értekezletek, tréningek, zártkörű rendezvények megtartására.
Alapfelszereltség az internet elérés, flip chart tábla, TV. Külön kérésre projektor és laptop bérelhető.
A rendezvény jellegétől függően teljes körű vendéglátó szolgáltatásokat tudunk biztosítani.

Rendezvények külső helyszínen, kitelepüléssel:

Legyen kisebb családi esemény, vagy több száz fős gyáravató ünnepség, a Denis Étterem külső helyszínen is a tőle megszokott, magas színvonalon gondoskodik a vendéglátásról.

Szolgáltatásaink:

  • meghatározott menü kiszállítása,
  • állófogadás, ebéd, vacsora, egyéb vendéglátás szervezése külső helyszínen.