Étterem

Étterem 2017-10-18T18:35:21+00:00

Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez.

– Gundel Károly

Éttermünkben változatos étlappal, folyamatos kiszolgálást biztosítunk nemcsak szállóvendégek részére, szívesen látjuk a Lenti és Lenti környéki lakosokat és a Lentibe látogatókat is egy ízletes ebédre, vacsorára. Gazdag étlapunkon megtalálhatóak házunk specialitásai és a tájjellegű ételek, melyek elkészítésére nagy gondot fordítunk. A jókedv és a szórakozás kísérőjéül jó minőségű csapolt sört illetve minőségi borokat kínálunk!

Az étterem belül 80 főt, a teraszon 60 főt tud fogadni, valamint 40 fős rendezvényterem áll Vendégeink rendelkezésére. Ötnyelvű étlappal várjuk vendégeinket (magyar, német, angol, szlovén, olasz).

Hétköznap laktató, ízletes menüvel várjuk betérő Vendégeinket! Térjen be hozzánk egy menüre hét közben, hozza el hozzánk szeretteit egy meghitt vacsorára, vagy győzze meg üzleti partnereit egy hagyományos magyar ebéddel, vacsorával!
Fiatalabb vendégeink számára etetőszék áll rendelkezésre igény esetén.

Igény esetén, illetve különleges alkalmakkor zenés esteket tartunk táncos lábú, vigadni vágyó Vendégeink számára.

Saját parkolónk áll betérő Vendégeink rendelkezésére.

OTP / MKB / K&H SZÉP Kártya, Erzsébet utalvány és Erzsébet kártya elfogadóhely vagyunk, így ezek éttermi szolgáltatásunk kiegyenlítésére is felhasználhatóak.

Ízelítő konyhánk ajánlatából:

Bográcsgulyás gusztán tálalva
Grill tál az éhesebbeknek
Hagymás rostélyos a hagyományosat kedvelőknek
Bundázott alma az édesszájúaknak

Nyitva tartás: 8:00 – 21:00