Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Adatvédelmi nyilatkozat

A Denis Hotel és Étterem (továbbiakban: Szolgáltató) kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét tevékenysége során. A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi a vonatkozó jogszabályok betartásához szükséges technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja az ehhez szüksége eljárási szabályokat.
Az adatkezeléssel kapcsolatos irányelveinket az alábbi szabályzatban foglaljuk össze, és ennek tartalmát magunkra nézve kötelezőnek ismerjük el.
A szabályzat a következő hatályos jogszabályok alapján került kialakításra:

  • 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
  • 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
  • 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során
  • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
  • 2008. XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy az adatvédelmi szabályzatot megváltoztassa, amiről az érintetteket természetesen előzetesen értesíti.
A Szolgáltató tevékenységei során a személyes adatok kezelése minden esetben önkéntes hozzájáruláson alapul.
A Szolgáltató az általa üzemeltetett weboldal látogatásakor sem a felhasználó IP címét, sem más személyes adatot nem rögzít.
A Szolgáltató a felhasználó böngészése közben a számítógépen ún. sütit helyezhet el. Ezeket a felhasználó saját számítógépéről törölni tudja, illetve a böngészőjében eleve megtilthatja alkalmazásukat.
A Szolgáltató által üzemeltetett weboldal html kódja webanalitikai mérések céljából független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A webanalitikai szolgáltató személyes adatokat nem, csak a böngészéssel kapcsolatos, az egyes egyének beazonosítására nem alkalmas adatokat kezel. Jelenleg a webanalitikai szolgáltatásokat a Google Inc. végzi (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043), a Google Analytics szolgáltatás keretében. További információ a cég adatvédelmi irányelveiről: http://www.google.com/privacy.html.
A Szolgáltató az adatokat védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.
A Szolgáltató a szerver üzemeltetőivel együtt olyan technikai, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatok biztonságáról, ami az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.
Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését a hírlevelek láblécében található linken vagy a Szolgáltató bármelyik elérhetőségén.
Az érintett kérelmére a Szolgáltató tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.
A Szolgáltató köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában, ingyenesen megadni a tájékoztatást.
A valóságnak meg nem felelő személyes adatot a Szolgáltató helyesbíteni köteles.
A személyes adatot a Szolgáltató törli, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, az hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem korrigálható -, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki, ha az adatkezelés célja megszűnt, az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, vagy azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.
A helyesbítésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.
Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el, a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik, a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.
A Szolgáltató – az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével – a tiltakozást köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálni, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatni. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő köteles az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszüntetni és az adatokat zárolni, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíteni mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.
Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. A perre a Zala Megyei Bíróság az illetékes.
A Szolgáltató az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt megtéríti. Az adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Nem kell megtéríteni a kárt annyiban, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.
Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH), a következő elérhetőségeken lehet élni:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Telefon: (0036) 1- 391- 1400
Fax: (0036) 1- 391- 1410
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Weboldal: www.naih.hu

Az adatkezelő adatai, elérhetőségei:

Név: Denis Hotel és Étterem
Székhely: 8960 Lenti, Táncsics M. út 18-20.
Telefon: (0036) 92/352-659
Fax: (0036) 92/352-659
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Weboldal: www.hoteldenis.hu
Képviselő: Dénes Elek, üzletvezető

Share

Kártyák

Lentiben a szállást és minden szolgáltatásunkat fizetheti SZÉP kártyával Denis Hotel és Étterem Erzsébet utalvány elfogadóhely Lentiben Lentiben szállását, és minden szolgáltatásunkat fizethet bankkártyával

Ajándékutalvány

Üdülés Lentiben szállással, programokkal ajándékba!
Ajándékozzon feltöltődést, pihenést szeretteinek!

Online foglalás

Online foglalás és ajánlatkérés közvetlenül és gyorsan!
Denis Hotel és Étterem - Lenti
Online foglalás és ajánlatkérés közvetlenül és gyorsan!

Kapcsolat

Címünk: 8960 Lenti,
Táncsics M. út 18-20.
Tel.: +36 30/560-1878
Fax: +36 92/352-659
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.